fbpx

Aşteaptă-l pe Moşul cu decoraţiuni de Crăciun deosebite

Îţi zboară gândul la reţeta de cozonac iar playlistul e plin de cântece de Crăciun? Şi la noi la fel. Dacă te-a cuprins deja spiritul sărbătorii, e momentul perfect să planifici şi decorul festiv, în care-l vei întâmpina pe Moşul. Anul acesta, ce spui de un set de decoraţiuni de Crăciun creative şi jucăuşe, care pot fi asamblate împreună cu familia?

Ţi-am pregătit o colecţie tematică, din piese modulare din furnir stratificat pe care să le foloseşti ca bază pentru propriile proiecte creative.

Decoraţiuni modulare din furnir stratificat

Bradul creat ca un set de puzzle, renul cel năzdravan, calendarul şi steluţele de sărbătoare te aşteaptă la un preţ prietenos, gata să facă parte din decor sau să fie dăruite unei persoane dragi.

Ce poţi face cu aceste piese create manual de artizani cu experienţă? Poţi organiza un atelier de familie în care să asamblaţi împreună cu uşurinţă piesele, să le vopsiţi ulterior în culorile Crăciunului sau să le aşezaţi în brad sau lângă el, în completarea atmosferei calde de acasă. Munca de echipă şi aceste decoraţiuni de Crăciun speciale vor aduce mai aproape magia sărbătorii.

Decoratiuni tematice de Craciun

Comenzi pentru parteneri

Colecţia de Crăciun este doar una dintre gamele de obiecte personalizate pe care le producem în atelierul nostru. Tot acolo, realizăm şi obiecte la comandă, produse speciale cu suprafaţă personalizată, atent lucrate după cerinţele partenerilor. Acestea sunt gravate pentru a le transforma în cadouri ideale pentru partenerii dumneavoastră. Pot fi cumpărate la preţuri accesibile şi replicate în număr mare, în funcţie de comandă.

Dacă vrei să îţi întâmpini clienţii cu produse tematice de sărbătoare şi nu numai, trimite cu încredere un e-mail la contact@front-vopsit.ro  sau sună-ne pentru cereri urgente la 0764139988. Oferă-ne informaţii despre caracteristicile produsului, cantitate, publicul căruia i te adresezi, bugetul dedicat şi termenul de livrare. Vom reveni prompt cu un răspuns.

Te aşteptam cu decoraţiuni din furnir deosebite care să-ţi facă sărbătoarea mai frumoasă!