Producatori fronturi mobilier premium, custom si 3D, de o calitate superioara, la preturi avantajoase.
Imaginatia prinde viata cu noi!


vezi modelele & comanda online

COLECȚIA CLASIC

Luminozitate și eleganță


catalog produse

COLECȚIA MODERN

Ideal pentru dormitor sau bucătăriedescopera produse

Compania noastră activează pe piața producătorilor de mobilă de peste 10 ani, timp în care a oferit servicii de frezare și debitare fronturi şi uși pentru mobilier din MDF, PAL sau lemn, reușind întotdeauna să răspundă celor mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Datorită experienței acumulate în domeniu, dar și a calității superioare a produselor livrate, am hotărât să ne reprofilăm, prin oferirea de servicii profesionale de vopsire MDF, băițuire-lăcuire și vopsire sticlă. Front-vopsit se adresează atât producătorilor de mobilă la comandă, cât și producătorilor de mobilă în serie.

Indiferent de cerințele clienților, la noi se gasește o gamă variată de fronturi MDF, 20 de modele din care se poate alege. Fără pic de efort, direct de pe site, poți selecta un front MDF, după care urmează alegerea dimensiunii, tipului și culorii.

Vezi aici toate tipuri de fronturi

La dispoziția clienților este pusă o paletă de 3500 de nuanțe, în care sigur vor găsi exact ceea ce caută. Fie că optează pentru MDF vopsit lucios sau pentru un finisaj mat, vor avea parte de cele mai bune produse. În producția ușilor pentru mobilier folosim MDF 3D.

Pentru întrebări sau dacă dorești să discuți un proiect cu noi, ne puteți contacta pe email contact@front-vopsit.ro

OFERTA CLIENTI BUSINESS

Dedicat clienţilor business


Front-vopsit.ro este gândit 100% în avantajul clientului astfel încât să-i ușureze viața și să-l determine să economisească timp prețios.

Site-ul nostru este singurul din domeniu care permite clienților business să comande fronturi vopsite de mobilă, în cel mai scurt timp, utilizând o singură pagină de comandă online, în care pot selecta: dimensiunile frontului, tipul de frezare și tipul de finisaj dorite.

În acest mod, Front-vopsit.ro devine magazinul online care răspunde perfect nevoilor clienților aflați în permanență în mișcare și într-un proces de continuă adaptare la tendințele schimbătoare ale pieței.

Pentru detalii suplimentare, fie că vrei să afli mai multe despre fronturi MDF antichizate sau fronturi MDF vopsit la preț avantajos, o persoană de contact îți stă mereu la dispoziție.

Ia legătura cu personalul bine pregătit și adresează toate întrebările legate de fronturi MDF sau de servicii de vopsire MDF: scrie-ne pe WhatsApp sau contact@front-vopsit.ro

Poți avea parte de cele mai noi tehnici în ceea ce privește MDF vopsit la un preț avantajos, iar personalul atent îți va sta întotdeauna la dispoziție.

În cazul în care ești hotărât asupra modelului, poți comanda ușor în 3 pași din secțiunea Fronturi Mobilă.

Stil adaptabil pentru orice tip de mobilier

Descoperă colecţiile

Alege din 2 colecții de fronturi, create special pentru a se îmbina cu orice tip de design interior.


Clasic


Modern

De ce să cumperi de la noi?

Ai cel puțin 6 motive să alegi!

Partenerii noștri

Pentru tehnologie inovatoare de prelucrare, finisaje de cea mai bună calitate și echipamente de lucru profesionale.