fbpx

Comandă online fronturi MDF direct de pe pagina noastră. Află cât e de simplu

Avem un portofoliu de produse foarte vast şi putem personaliza atât culorile, cât şi finisajele. De la uşi de bucătărie gri din MDF frezat la uşi de mobilier albe pentru living, ai de unde alege. În plus, garantăm rapiditate şi profesionalism. Descoperă-ne produsele şi comandă acum direct de pe pagina noastră.

Pentru a concretiza această colaborare, urmează paşii de mai jos:

Alege tipul de front

 

comandă online fronturi mdf - alege tipul de front

În funcţie de conceptul proiectului, alege un tip de front MDF potrivit cu restul încăperii în care va fi poziţionat. Fronturile frezate cu model 3D în linii drepte (precum Canto) se încadrează cel mai bine în spații moderne cu accente farmhouse, dar şi în încăperi clasice. Pe de altă parte, poți alege fronturi simple cu model fishbone (precum Viera) pentru amenajări contemporane de tip glam.

După ce ai decis care dintre modelele noastre va fi alegerea ta, selectează câmpul “Alege tipul de front” şi, cu un singur click, punctează una dintre opţiuni: uşă, sertar, jolly sau ramă.

Configurează finisajul şi culorile

 

comandă online fronturi mdf - alege finisajul si culorile

În aceeaşi fereastră, vei găsi mai jos două opţiuni pentru selectarea culorii pentru fronturi MDF: cu ajutorul gamei de culori sau cu ajutorul unuia dintre cele trei paletare.

Dacă selectezi gama de culori pentru uşi de mobilier, nu trebuie decât să decizi care va fi culoarea de bază şi să dai click pe ea, astfel încât să ai acces la nuanţele ei. Spre exemplu, pentru albastru ai 20 de opţiuni cromatice, de la bleumarin la turcoaz. Pentru a finaliza acest pas, apasă pe nuanţa preferată iar aceasta va fi încadrată într-un cerc.

Dacă selectezi unul dintre cele trei paletare, trebuie să-l descarci în calculator şi să notezi apoi codul de culoare în câmpul “Detalii suplimentare”. În privinţa finisajelor, alegi cu un singur click una dintre cele 4 variante: finisaj mat, ultramat, lucios sau antichizat.

Sperăm că acum procesul este mai clar şi vei putea selecta toate opţiunile direct de pe pagina noastră. Ele se transmit automat iar noi le preluăm rapid spre implementare şi te contactăm pentru confirmare.