Politica de Confidențialitate

Vizitarea acestui site este supusă Politicii de confidenţialitate şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea.

SIBO SRL, în calitate de administrator al site-ului FRONT-VOPSIT.RO, respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor săi şi se angajează să nu le transmită către terţi decât în scopul pentru care au fost solicitate: stabilire contact cu clienți, pentru efectuarea și livrarea comenzilor online sau pentru evaluarea serviciilor oferite; astfel, datele pot fi transmise către: procesatorul de plăți online și companii de marketing online.

Site-ul FRONT-VOPSIT.RO poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizate de browserul internet, prin intermediul cărora se face accesul la site și care pot fi folosite pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților sau utilizatorilor site-ului, sau cu scop statistic.

SIBO SRL poate trimite utilizatorilor notificări periodice – mesaje în scop publicitar; FRONT-VOPSIT.RO nu promovează SPAM-ul (mesajele nedorite).

Conform legii, utilizatorii se pot opune oricând prelucrării datelor acestora cu caracter personal și respectiv pot solicita companiei: ștergerea datelor colectate si/sau a contului de utilizator de pe site FRONT-VOPSIT.RO, încetarea prelucrării datelor colectate, transformarea datelor colectate în date anonime.

Anexa GDPR la Politica de Confidentialitate

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental SIBO SRL, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am emis aceasta Anexa prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin serviciile de plata online.

Această anexa stabilește următoarele:

 • datele personale pe care le colectăm și procesăm despre dumneavoastră, în relationarea cu noi, în calitate de client și prin utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și a serviciilor online;
 • de unde obținem datele;
 • ce facem cu aceste date;
 • cum stocăm datele;
 • cui transferăm/dezvăluim aceste date;
 • cum ne ocupăm de drepturile dumneavoastră de protecție a datelor;
 • cum respectăm regulile de protecție a datelor.

Toate datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal la nivelul Uniunii Europene.


Ce tip de date personale colectăm:

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi: numele, datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont pe pagina FRONT-VOPSIT.RO, in vederea achiziționării unui produs sau serviciu din magazinul nostru online, când utilizați site-ul, cand participati la o promotie sau când ne contactați.

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:

 • Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 • Informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul, ;
 • Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.

Vom procesa orice fel de alte date doar dacă ne-ati dat consimțământul scris sau acest lucru este cerut de legile în vigoare la acel moment dat sau ați facut publice aceste date în mod deliberat.

Informații demografice și date ce pot crea un model de consum pot fi de asemenea colectate. Aceste date vor fi utilizate în scopul creării și îmbunătății experienței tale pe site-ul nostru.


Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale, de ce și pentru cât timp:

Datele dumneavoastră pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 • Pentru furnizarea serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a va oferi serviciile pe care le-ați solicitat, inclusiv modificările solicitate ulterior;
 • Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de cumparare. Aceste informații nu au scop comercial ci doar informativ;
 • Pentru verificarea cardului de credit sau a altui tip de card folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
 • În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing, studii privind satisfacția clienților, întreținere și dezvoltare, sau pentru a rezolva o dispută sau o revendicare. Societatea noastră nu realizează profilarea datelor pe baza informatiilor pe care le colectăm de la dumneavoastră în scopuri de analiză statistică și de marketing. Orice activitate de profilare va fi efectuată numai cu consimțământul dumneavoastră scris;
 • Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;
 • Pentru comunicări: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația noastră cu dumneavoastră ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dumneavoastră cu noi;
 • Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dumneavoastră pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după achiziția dumneavoastră și pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale;

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:

 • Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau vamale sau cele privind protecția consumatorilor);
 • Ne-ați dat consimțământul pentru utilizarea datele dumneavoastră personale;
 • Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane;

Datele dumneavoastră personale nu vor fi în niciun caz vândute, închiriate sau exploatate în alte scopuri decât cele mai sus menționate.

Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale, le vom șterge sau distruge în siguranță.


Securitatea datelor dumneavoastră personale

Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dumneavoastră personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Datele pe care ni le furnizați sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informațiilor personale și a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în siguranță prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL și sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plăților cu Cardul.

Este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere în scopurile stabilite în această Politică de confidențialitate. Solicităm tuturor părților terțe să dispună de măsuri tehnice și operaționale de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale, în conformitate cu legislația româna și UE privind normele de protecție a datelor.


Împărtășirea datelor dumneavoastră personale

Datele dumneavoastră personale nu sunt communicate altor companii partenere sau associate cu SIBO SRL.

Cu toate acestea, în mod exceptional, putem împărtăși datele dumneavoastră personale cu următoarele terțe părți în scopul descris în această Politică de confidențialitate:

 • Autoritățile guvernamentale, organismele de aplicare a legii, autoritățile de reglementare pentru a respecta cerințele legale, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate;
 • Companiile de carduri de credit și de debit care vă facilitează plățile către noi și de screening antifraudă, care ar putea necesita informații despre metoda dumneavoastră de plată și livrare a serviciului pentru a procesa plata sau a asigura securitatea operațiunii dumneavoastră de plată;
 • Furnizorul de servicii de curierat;
 • Furnizori de servicii de publicitate sau social media: Google, Facebook, Mailchimp sau altele similare;
 • Consultanți juridici și alți profesioniști, instanțe judecătorești și organe de aplicare a legii din toate arealele în care activăm, pentru a ne impune drepturile legale în legătură cu contractul nostru cu dumneavoastră;

Drepturile dumneavoastră legate de protecția datelor

 În anumite circumstanțe, prin lege aveți dreptul:

 • Să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dumneavoastră și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem/folosim.
 • Să solicitați accesul la informațiile dumneavoastră personale (cunoscută sub denumirea „solicitare de acces persoană vizată”). Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le procesăm în mod legal.
 • Să solicitați corectarea datelor personale pe care le deținem în legătură cu dumneavoastră. Acest lucru vă permite să corectați orice informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dumneavoastră.
 • Să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm informațiile personale acolo unde nu există motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm informațiile dumneavoastră personale în cazul în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării.
 • Să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră personale în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cel ale unei terțe părți) și există ceva despre situația dumneavoastră specifică care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv. De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct.
 • Să vă opuneți cu privire la luarea automată a deciziilor, inclusiv analiza profilului, adică să nu faceți obiectul niciunei decizii automate prin utilizarea informațiilor dumneavoastră personale sau a analizei profilului dumneavoastră
 • Să solicitați restricții în ceea ce privește procesarea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea informațiilor personale despre dumneavoastră, de exemplu, dacă doriți ca noi să stabilim acuratețea sau motivul procesării acestora.
 • Să solicitați transferul informațiilor dumneavoastră personale într-o formă electronică și structurată către dumneavoastră sau către o altă parte (cunoscută în mod obișnuit ca drept la „portabilitatea datelor”). Acest lucru vă permite să preluați datele dumneavoastră de la noi într-un format utilizabil electronic și să vă puteți transfera datele către o altă parte într-un format utilizabil electronic.
 • Să vă retrageți consimțământul. În circumstanțele limitate în care ați dat acordul dumneavoastră pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dumneavoastră personale într-un anumit scop, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea respectivă.

Toate notificarile in aces sens precum si comunicarea legata de aspecte legale si de confidentialitate se vor face pe baza unei cereri formulate în scris și comunicate la adresa de e-mail contact@front-vopsit.ro

Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră în scopul sau scopurile pentru care v-ați dat acordul inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.

 

Modificări ale Politicii de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate se poate schimba din când în când, iar orice modificare a declarației vă va fi comunicata printr-o notificare pe site-ul nostru.

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de interventie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor, garantate de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.