Pentru că noi, Front-vopsit, oferim șanse de muncă egale, am alcătuit o echipă echilibrată, formată din femei și bărbați, care provin din medii de lucru diferite și au o experiență profesională vastă, fapt care aduce un plus de valoare întregii echipe.

Astfel, există în mod constant un transfer de aptitudini ce măresc productivitatea companiei și profesionalismul echipei noastre.

Toți angajații noștri au fost selectați după criterii bine stabilite, de către o echipă de profesioniști, cu experiență în managementul personalului, care a urmărit să formeze o echipă omogenă, ce înțelege scopul activității lor și este motivată să își atingă obiectivele stabilite, respectând deadline-urile impuse.

În procesul de angajare, am urmărit selecția persoanelor din zona Drăgănești-Olt, pentru a promova și a susține economia locală, având în vedere că migrația forței de muncă reprezintă o reală problemă la nivel național, în zonele cu oportunități de muncă limitate sau inexistente, cum este zona fabricii noastre.

Marius
Șef departament

Cu o experiență de peste 15 ani în producția de mobilier, Marius este responsabil pentru buna desfășurare a activității în fabrică, pentru monitorizarea termenelor de execuție, cât și a activității zilnice a personalului.

Originar din Slatina, Marius a absolvit academia militară în București, dar a continuat cu studii de specialitate în industria prelucrării lemnului. De-a lungul timpului, Marius a fost atât antreprenor, având propria firma, cât și partener în alte companii producătoare de mobilier.


Emanoil
Operator CNC senior

Manu, cum îl cunosc prietenii și colegii, are o experiență vastă la nivel național și internațional, în operarea pe CNC, în 3 sau 5 axe, el activând în ultimii ani în Canada, unde a urmat și cursuri de specializare.

Manu este pasionat de un stil de viață sănătos, este inspirat de mediul creativ și este mereu dornic să creeze piese de mobilier cu un design special, autentic, de o calitate superioară, fie că este vorba de mobilier de bucătărie, living sau dormitor.