Prelucrare CNC

Prelucrare CNC de înaltă precizie și flexibilitate

Servicii de debitare și frezare pal și MDF pentru mobilier cu router CNC de ultima generație

Front-vopsit folosește MDF 3D în producția de uși mobilier, având o gamă largă de produse care satisfac și cele mai pretențioase gusturi.

În colecțiile pe care le punem la dispoziția clienților noștri, oferim diferite modele de frezări, de la cele clasice la cele moderne sau ultramoderne, panouri decorative, figurine decorative, separatoare și alte obiecte de design dezvoltate în cooperare cu arhitectul nostru.

 

Fronturi MDF vopsite

Fronturile MDF vopsite vin într-o selecție de 20 de modele create de specialiștii noștri pentru a oferi diversitate.

Astfel, clienții comandă direct de pe site, își aleg dimensiunile dorite, tipul de front MDF din colecţiile Clasic sau Modern, după care își aleg culoarea dorită dintr-o paletă de culori de peste 3.500 de nuanțe.

Odată selectat frontul MDF dorit, din colecția dorită și având culoarea dorită, se pot adăuga accesorii ca lezene sau cornișe ce se potrivesc cu ușile de mobilier comandate. Front-vopsit.ro oferă clienților câteva modele de lezene ce pot fi aplicate pe orice tip de front.

Totodată, în formularul de comandă online se pot solicita servicii adiționale (găurire, inserție sisteme deschidere/închidere, etc) pentru fronturile solicitate astfel încât, la livrare, să primiți produsul pe care îl așteptați, complet și conform comenzii făcute.

FRONTURI MDF


Clasic


Modern

Debitare MDF

Vopsire în peste 3500 nuanțe